Zac Efron katonának áll

Amikor kiderült, hogy Nicholas Sparks híres bestseller író könyvéből ismét film készül, először felordítottam, hogy jaj, ki fog már megint meghalni? Akik valaha olvastak kósza tévedésből vagy szándékosan az eddig 16 megjelent könyve közül egyet is, vagy betévedtek a moziban egy Sparks feldolgozásra, azok tudják, hogy a fenti állításom betonokon áll. Nicholas Sparks-nak már szinte névjegyévé vált, hogy történeteiben legalább egy szereplő távozik a túlvilágra. Reméljük nem Zac Efron lesz a következő kiktatandó szereplő, aki egy haditengerészt alakít Nicholas következő 2012-ben a mozikba kerülő filmfeldolgozásában.

A szerencsecsillag ( The Lucky One) ismét egy romantikus dráma, amiben Logan Thibault (Zac Efron) életét a harcmezőn egy nőt ábrázoló kép ment meg. Hazatérte után egyelten célja van megkeresni azt a nőt, akinek az életét köszönheti.

Gondolom nem árulok el nagy spoilert, ha azt mondom igen románc lesz belőle, nem is akármilyen, de ahogy azt már az eredeti írótól megszokhattuk számíthatunk valami kis csavarra, ami valakinek a halált fogja okozni. Én már csak ezért is megfogom nézni és izgatottan várom, melyik szereplőtől kell könnyes búcsút vennünk egy röpke másfél óra után.

Szerinted Zac ki tud bújni végre a tini imidzsből és hitelesen el tud játszani egy haditengerészt?

Reklámok

One thought on “Zac Efron katonának áll

  1. Jó kis filmnek ígérkezik és a zenéje is állati!!! The Fray, ha jól hallottam! 🙂

SZÓLJ HOZZÁ TE IS!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s