Women of the year 2012

Tegnap este került megrendezésre a 4. Glamour Women of the year gála, hol az olvasok szavazatai alapján osztották ki Magyarország legjobb nőinek az elismerést.

Ami magát a gálát illeti én arra számítottam, hogy ha nem is lesz az Oscarral egy kategóriában, de pörgős lesz, csajos lesz és impozáns. Ehhez képest az elejétől a végéig azon gondolkodtam, hogy az egész egy olyan lenyomatot viselt, mintha délután gyorsan összedobták volna a műsort, ráadásul a leginkább meghívással látogatható, celebektől hemzsegő gálán az ember elvárná, hogy a műsorvezetőnek ne kelljen külön szólnia azért, hogy a nyerteseket tapsolják már meg. Talán kiküszöbölhető lett volna a probléma, ha jobban megválogatják, kit engednek be, úgy ahogy 2 évvel ezelőtt Kiszel Tündét is elzavarták a bejárattól.

A másik problémám a díjak átadóival volt. Tőlük az ember nyilván nem nagyon vár beszédeket, de az nem baj, ha kicsit jobban megadják a módját és legalább a látszatát próbálják kelteni annak, hogy szerintük is fontos vagy jelentős egy-egy díj, nem pedig bagatell. Részemről tehát a szervezés 2 pontot érdemel.

Lássuk a nyerteseket.

Idén az Év műsorvezetője kategóriában nagyon gyenge volt a felhozatal. Veiszer Alinda és talán D. Tóth Kriszta voltak számomra azok, akiket szívesen láttam a jelöltek között, ám a másik három hölgy, Kiss Orsi, Iszak Eszter és Tatár Csilla jelölését nem nagyon értettem. A nyertes pedig Tatár Csilla lett.

 

A színésznők között meglehetősen erős mezőny volt, szerencsére az olvasók itt a tehetséget és személyiséget tartották fontosnak, így került a jelöltek közé Balla Eszter, Peller Anna, Trokán Nóra, Polyák Lilla, valamint Pokorny Lia, aki végül a Glamour díjat is elvitte.

 

Az év divattervezője kategóriában szintén erős mezőny szerepelt, nagyon tehetséges magyar tervezőkkel. Idén először jelölték az olvasók az ANNAEVA tervezőpárosát, de újra jelölt volt Vágó Réka, Tóth Bori, Nanushka és a díjat besöprő Abodi Dóra, aki Tokióban mutatta be legújabb kollekcióját, így a díjat nem tudta személyesen átvenni.

 

2012-ben egyértelműen a Legjobb modell címért volt a legnagyobb verseny: 5 olyan magyar modell került a jelöltek közé, akik közül mind az olvasók, mind szakmai zsűri nehezen tudott volna választani. Én magam is így voltam vele, hiszen az egyik erő húzott Palvin Barbi felé, aki személyes kedvencem és hihetetlen pozitív lány, aki bizony 2011-ben rengeteget tett az asztalra, ugyanakkor Demmer Erikának is bizalmat szavaznék, hiszen a Plus Size, vagyis nagyon dögös, formás nők nagykövete. Mellettük a Calvin Klein-lány Srej Zsófi, a Prada-üdvöske Axente Vanessa, valamint Fórizs Adina is jelöltek voltak. Hogy ki lett az év modellje? Természetesen Palvin Barbara, aki a gála történetében először duplázott, hiszen 2011-ben ugyancsak ő nyerte a címet.

A kategória győztesek mellett két hölgy is örülhetett, hiszen az Arena Pláza Legstílusosabb jelölt díját Trokán Nóra, a Nivea Legszebb arcbőr különdíját pedig Demmer Erika vihette haza.

 

Óriási gratuláció a nyerteseknek, csak így tovább!

 

coming soon,

Agent „V”

Reklámok

SZÓLJ HOZZÁ TE IS!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s