Óriási befektetés a Nanushkába

Tegnap este a Piarista közben lehettek szemtanúi a szerencsések Nanushka 2012/13-as őszi-téli kollekciójának bemutatójának. A bemutató alapvetően két részből állt: az első rész a szakmának szólt,ekkor mutatta be Sándor Szandra a következő téli kollekciót, majd egy óriási bejelentést követően a nagyérdemű a 2012-es tavasz-nyári kollekció köré kerekített showt láthatta.

A nagy bejelentés pedig valóban ütött,bár korábban is hallani lehetett már pletykákat: Nanushka befektetőt szerzett. Mint kiderült a hír igaz: az OTP Kockázati Tőkealap I. nem kevesebb, mint 1,6 millió dollárt,vagyis 360 millió forint körüli összeget fektet be az egyik legkedveltebb és legelismertebb magyar divatmárkába. Oszkó Péter, egykori pénzügyminiszter, a Portfolion Zrt. elnök vezérigazgatója elmondta, a befektetés kifejezetten a Nanushka márkának szól, amely érdemesnek találtatott arra, hogy ekkora összeget fektessenek be.

Ennek köszönhetően a márka egy új szintre léphet, a korábbinál is nagyobb sikereket érhet el a divatvilágban. Így aztán a Nanushka márka biztos helyen működik ezentúl a Fashion Streeten,ahol nem csak üzlete lesz megtalálható,de a cég többi része is oda költözik .

Óriási gratulációt érdemel mind a márka, mind maga Sándor Szandra az eddigi kemény munkáért, amellyel létre hoztak egy olyan céget, amely megérdemel egy ekkora befektetést, vele együtt bizalmat.

coming soon,

Agent “V”

Reklámok

SZÓLJ HOZZÁ TE IS!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s