Tóth Bori kiszáll a TOTHBORI-ból

Igen,kedves barátaim, a hír igaz. Egy ma reggeli sajtóközleményben tárta ország-világ elé a márka,hogy az alapító és névadó Tóth Bori a showroom januári bezárását követően kiszáll a TOTHBORI márkából és a jövőben teljesen elhatárolódik attól. A közlemény szerint Bori várhatóan az őszi szezonra tér vissza új márkájával,amely két ágon indul majd: egyrészt egy fiatalos, hiánypótló konfekció kollekcióval és egy nemzetközileg is elismert, művészibb, magasan kvalifikált iránnyal.

 

Én a magam részéről bár sajnálom és persze a történtek hátterére is kíváncsi vagyok, azért nagyon várom,hogy milyen lesz a jövő, milyen lesz az a kollekció,amiből majd én is válogathatok.

 

coming soon,

Agent “V”

Reklámok

2 thoughts on “Tóth Bori kiszáll a TOTHBORI-ból

    • De, a TOTHBORI marad,így kezdődik maga a közlemény is(“Tóth Bori a jövöben teljesen elhatárolódik a TOTHBORI márkától), illetve Bori a héten már interjút is adott,amiben nincs szó arról,hogy maga a márka megszűnik.Konkrétumokat nem mondott,de egyértelművé tette, hogy nem megbízható csapattal dolgozott és ez vetett véget az együttműködésnek.Érdek és véleménykülönbségek.Viszont nagyon várom a konfekció kollekcióját:)

SZÓLJ HOZZÁ TE IS!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s