Véget ér a Gossip girl

Igen,drága barátaim, a hír sajnos igaz. A CW tegnap előtt bejelentette, hogy a Gossip girl 6. évadára szerződést kötöttek. Ez szuper hír,hiszen a holnap esti évadzáró epizód után mindannyian várva várhatjuk majd az új évadot, ahogy a korábbi években is. Azonban az örömbe vegyülhet némi üröm is,ugyanis a bejelentés arról is szól,hogy a 6. évad egy rövidített,11 epizódból álló záróévad lesz.

Valószínűleg rengetegen sajnáljuk majd, hogy véget ér a sorozat, hiszen bármennyire távol áll is az Upper East Side-i a mi világunktól, mégis valamennyiünk vágyait, kívánságait láttuk a képernyőn hétről hétre, sok szituációban magunkra ismertünk, eszünkbe jutott a legjobb barátnőnk,vagy a veszekedés a szüleinkkel és nem mellesleg a divatkedvelők számára a Szex és New Yorknál is nagyobb falat édes-krémes desszert volt ez.

Hogy a csatorna jól döntött-e, az majd kiderül, miután a várható felhördülés után lecsillapul a rajongóság, abban azonban biztos vagyok, hogy a Született feleségekkel ellentétben itt sikerül majd az igazi csúcsponton abbahagyni. Remélhetőleg egy Derena és Chair párossal:)

Addig is nézzétek az évadzáró epizódot, amint módotokban áll:)

 

coming soon,

Agent “V”

Reklámok

SZÓLJ HOZZÁ TE IS!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s